Українець, Анатолій ІвановичПешук, Людмила ВасилівнаКрижова (Венглюк), Юлія ПетрівнаТопчій, Оксана Анатоліївна2013-10-182013-10-182008Крижова, Ю. П. Напівфабрикати м’ясні кулінарні для харчування дітей шкільного віку. ТУ У 15.1 – 02070938 – 064:2005 / А. І. Українець, Л. В. Пешук, Ю. П. Крижова, О. А. Топчій // Наукові, науково-технічні та інноваційні розробки. – К.: НУХТ, 2008. - С. 42 – 43.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/10493Розроблені 24 рецептури битків, збагачених пробудженим насінням зернових та бобових культур. Розроблені напівфабрикати мають оздоровчі, лікувально-профілактичні та дієтичні властивості за рахунок використання зернопродуктів пробуджених - пшениці, кукурудзи, ячменю, сої. Розроблено та затверджено технологічну інструкцію та технічні умови. A 24 compounding of meatballs, enriched the woken up seed of corn and bob cultures is developed. Health, treatment is for a prophylaxis and dietary properties have the developed ready-to-cook foods due to the use of products from grain of woken up — wheat, corn, barley, soy. Technological instruction and tts is developed and ratified.otherхарчуванняоздоровчі властивостінапівфабрикатибиткизернопродукти пробудженіfeedhealth propertiesready-to-cook foodsbitkiproducts from grain woken upкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівНапівфабрикати м’ясні кулінарні для харчування дітей шкільного віку. ТУ У 15.1 – 02070938 – 064:2005Article