Захист обладнання від корозійно-механічного зношування в технологічних процесах харчових виробництв - Штефан, Євгеній Васильович; Сухенко, Юрій Григорович; Сухенко, Владислав Юрійович; Чайка, Євгеній (My University, 2012)
Харчова і переробна промисловість України нараховує декілька десятків тисяч великих і малих підприємств. Окремі діючі підприємства і окремі цехи не відповідають сучасним вимогам і потребують модернізації. Матеріали, що традиційно застосовуються для виготовлення обладнання, в робочих середовищах харчової промисловості і переробних виробництв виявляються недостатньо корозійно — стійкими.
Keywords: переробна промисловість; обладнання; корозійно-механічне зношування; технологічний процесс; харчова промисловість; перерабатывающая промышленность; оборудование; коррозионно-механическое изнашивание; технологический процесс; пищевая промышленность; processing industry; equipment; corrosion-mechanical wear; process; food industry; кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв