Шиян, Петро ЛеонідовичКириленко, Роман ГригоровичМудрак, Тетяна ОмелянівнаКуц, Анатолій МихайловичЄгоров, СергійЯрко, Олександр ВікторовичСиротенко, Олександр2018-07-032018-07-032018Вплив раси дріжджів при зброджуванні сусла із крохмалевмісної сировини на утворення летких домішок спирту / Петро Шиян, Роман Кириленко, Тетяна Мудрак та ін. // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 84 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 23–24 квітня 2018 р. – К. : НУХТ, 2018. – Ч.1. – С. 246.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/27796Одним із резервів підвищення ефективності роботи спиртових заводів є зниження витрат вуглеводів на утворення побічних продуктів бродіння шляхом підбору високопродуктивних термотолерантних та осмофільних рас дріжджів. One of the reserves for improving the efficiency of the distilleries is reducing the cost of carbohydrates to the formation of by-products of fermentation by selection of high-yielding thermotolerant and osmophilic yeast breeds.uk-UKкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробствасинтезсуслокукурудзабражний дистилятsynthesismustardcornbrass distillateВплив раси дріжджів при зброджуванні сусла із крохмалевмісної сировини на утворення летких домішок спиртуThesis