Лукіянік, Олександра ВалентинівнаШутюк, Віталій Володимирович2022-11-032022-11-032022Лукіянік, О. В. Зберігання волоських горіхів / О. В. Лукіянік, В. В. Шутюк // Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : Всеукраїнська науково-практична конференція здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. – Харків : ДБТУ, 2022. – С. 82https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/38657У роботі розглянуто оптимальні температури та способи зберігання волоських горіхів. Зберігання горіхової пасти з волоських горіхів в Україні є інноваційним напрямом харчової промисловості, з огляду різноманітних способів зберігання у різних герметичних тарах. Особливу увагу при зберіганні горіхової пасти слід звернути на фактори псування.пастазберіганнявологістьтемпературагерметична таракафедра технології консервуванняЗберігання волоських горіхівThesis