Використання інноваційних інструментальних технологій - Прозор, Роман Сергійович; Кадомський, Сергій Віталійович (My University, 2014)
Високого рівня продуктивності можливо досягти шляхом використання найбільш оптимального інструменту у сукупності з відповідними режимами оброблювання.
Keywords: різання металу; інструментальне виробництво; токарний інструмент; кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв