Внутрішнє повітря у XXI столітті: нові вимоги - Лисяк, Андрій Олексійович; Бабанова, Олена Ігорівна (My University, 2024)
Якості внутрішнього повітря приділяють досить багато уваги. Вентиляція та кондиціювання в деяких випадках просто рятують людей у приміщеннях, особливо у умовах із надмірним виділенням тепла.

Indoor air quality receives a lot of attention. Ventilation and air conditioning in some cases simply save people indoors, especially in conditions with excessive heat.
Keywords: внутрішня вентиляція; вентиляція приміщень; кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв