Грінінг, Катерина РобертівнаЯремчук, Павло ВолодимировичГубеня, Олексій Олександрович2023-04-042023-04-042022Грінінг, К. Р. Зміна гранулометричного складу суспензій лікарських та косметичних засобів під час оброблення у бісерному млині / К. Р. Грінінг, П. В. Яремчук, О. О. Губеня // Trends in LEAN food production and packaging : Proceedings of the 11th International Specialized Scientific and Practical Conference, October 25, 2022. Kyiv, National University of Food Technologies, 2022. – Pp. 24–28https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/39754Вимоги до якості фармацевтичної, косметичної, керамічної та інших галузей промисловості призвели до збільшення попиту на все більш і більш дрібні компоненти твердої фази засобу з жорсткішими характеристиками не тільки за середнім діаметром частинок, але і розкиданням розподілу частинок за розмірами. Метою дослідження є визначити зміни в гранулометричному складі суспензій лікарських та косметичних засобів під час оброблення в бісерному млині. Отримані результати досліджень зміни гранулометричного складу суспензій дають змогу відслідковувати та коригувати необхідні параметри процесу надтонкого подрібнення для досягнення необхідної якості продукту.grindingbeadsmillgranulometricsuspensionподрібненнябісермлингранулометричнийсуспензіякафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництвЗміна гранулометричного складу суспензій лікарських та косметичних засобів під час оброблення у бісерному млиніArticle