Отримання і фазовий аналіз нативного і кріомодифікованого кукурудзяного крохмалю - Данілевич, Олександра В.; Грабовська, Олена Вячеславівна; Літвяк, Владімір Владіміровіч (My University, 2014)
На сьогодні в світі спостерігається значний попит на модифіковані крохмалепродукти. Застосування різних способів обробки (фізичних, хімічних, біологічних) нативного крохмалю дозволяє істотно змінити його будову і властивості. Одним із перспективних способів цілеспрямованої зміни властивостей крохмалю є кріомодифікація. Today in the world there is a high demand for modified starch. The use of different methods of treatment (physical, chemical, biological) of native starch can significantly alter its structure and properties. One of the promising methods of purposeful changes in the properties of starch are kriomodyfikatsiya.
Keywords: клейстери; рентгенофазовий аналіз; крохмалепродукти; кафедра технології цукру і підготовки води; glue; X-ray analysis; starch