Darmohrai, AlinaStukalska (Ivanova), Nataliia2023-10-302023-10-302022Darmohrai, A. Features of waste-free use of products in restaurant establishments / A. Darmohrai, N. Stukalska // Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі : матеріали XI Всеукраїнської науково-практичної конференції, присвяченої до 70-річчя з дня народження професора В.Ф. Доценка, 17 травня 2022 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2022. – С. 173-174https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/41291This thesis substantiates the expediency of using new technologies for the production and storage of food products to reduce its losses and preserve useful properties. The given examples of the application of new methods in the field of restaurant industry and their advantages over traditional methods of preparation and storage of products.enкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїmethods of preparation and storage of productsstorage of food productsrestaurant industryзберігання харчових продуктівресторанне господарствоспособи приготування та зберігання продуктівFeatures of waste-free use of products in restaurant establishmentsThesis