Скорченко, Тетяна АнатоліївнаОсьмак (Федченко), Тетяна ГригорівнаКасьянова, Надія ОлександрівнаТуркова, Тетяна МиколаївнаТуркова, Ганна Миколаївна2013-04-032013-04-032011Патент України на корисну модель № 65440, А23G9/04. Морозиво збагачене соєю / Т. А. Скорченко, Т. Г. Осьмак, Н. О. Касьянова, Т. М. Туркова, Г. М. Туркова.- u 201104876; заявл. 19.04.2011 ; опубл. 12.12.2011, Бюл. № 23.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7216Морозиво збагачене соєю містить молочну основу та соєвмісний білковий компонент. Наведено перспективність використання сої у виробництві морозива. Ice-enriched soy milk contains basis and soyevmisnyy protein component. An perspectives of soya in the production of ice cream.otherморозивоice creamфруктозаfructoseсояsoyбілковий компонентprotein componentкафедра технології молока і молочних продуктівМорозиво збагачене соєю (Патент України на корисну модель № 65440)Other