Черноус, Катерина ВікторівнаКрижова (Венглюк), Юлія Петрівна2013-09-232013-09-232013Черноус, К. В. Удосконалення технології січених напівфабрикатів профілактичного призначення / К. В. Черноус, Ю. П. Крижова : Матеріали другої Міжнародної науково-технічної конференції «Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м’ясної, олієжирової та молочної галузей», м. Київ, НУХТ, 20-21 березня 2013. - С. 37-38 .https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/9815Розроблені рецептури січених напівфабрикатів, які включають м'ясо різних видів тварин і птиці, харчові волокна, екструзійне борошно та інші інгредієнти. The recipe of chopped semi-finished foods, which include different sorts of animal and bird meat, dietary fiber, extrusion flour and other ingredients are developed.otherекструзійне борошноінгредієнтинапівфабрикатихарчові волокнам'ясоextrusion flouringredientssemi-finished foodsdietary fibermeatУдосконалення технології січених напівфабрикатів профілактичного призначенняThesis