Скопенко, Наталія Степанівна2014-05-292014-05-292011Скопенко, Н. С. Вертикальна інтеграція як фактор підвищення ефективності діяльності підприємств харчової промисловості / Н. С. Скопенко // Проблеми підвищення ефективності інфраструктури: Збірник наукових праць. − К.: НАУ, 2011. - Вип. 31.− С. 170-178https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/14621Розглянуто сучасний стан, тенденції та перспективи розвитку АПК та харчової промисловості України. Доведено, що основним напрямком подолання негативних тенденцій в агропромисловому секторі є розвиток інтеграційних зв’язків та побудова на їх основі інтегрованих об’єднань. Визначено ключові фактори підвищення ефективності діяльності підприємств харчової промисловості. Current state, trends and perspectives of development of the agroindustrial complex and food industry of Ukraine have been reviewed. It has been ascertained that the main way of overcoming negative trends in the agroindustrial sector is development of integration links and creations on their basis of integrated units. The author has determined the key factors for increasing food industry effectiveness.агропромисловий секторхарчова промисловістьінтеграціяінтегровані об'єднанняagroindustrialagroindustrial sectorfood industryintegrationintegrated unitsкафедра економіки праці та менеджментуВертикальна інтеграція як фактор підвищення ефективності діяльності підприємств харчової промисловостіOther