Москалюк, Оксана ЄвгеніївнаГащук, Олександра ІзидорівнаРуденко, Вячеслав ВалерійовичЖученко, Данило ГеннадійовичСімонова, Ірина Іллівна2022-07-012022-07-012022Дослідження якісних показників експериментальних паштетів з дієтичною добавкою / О. Є. Москалюк, О. І. Гащук, В. В. Руденко,,Д. Г. Жученко, І І. Сімонова // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 87 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, квітень – травень 2022 р. – Київ : НУХТ, 2022. – Ч. 1. – С. 221https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/37720У сучасних умовах найбільш швидким, екологічно доступним і науково обґрунтованим шляхом вирішення проблеми раціонального харчування є розробка продуктів підвищеної біологічної цінності. Розробка технології харчових продуктів з добавками технологічно підготовленого гарбуза і волоського горіху є доцільною і дозволяє створити новий, повноцінний за вмістом аліментарних речовин, який володіє профілактичним і біокорегуючим ефектом. In modern conditions, the fastest, most environmentally friendly and scientifically sound way to solve the problem of nutrition is the development of products of high biological value. The development of food technology with the addition of technologically prepared pumpkin and walnuts is appropriate and allows you to create a new, complete in terms of nutritional content, which has a preventive and biocorrective effect.кафедра технології м’яса і м’ясних продуктівкурячу м'ясопечінкацибуляпаштетхімічний складchickenliveronionspatechemical compositionДослідження якісних показників експериментальних паштетів з дієтичною добавкоюThesis