Виноробна промисловість: традиції та інновації. Вітчизняний та світовий досвід - Олабоді, Олена Вячеславівна (My University, 2019)
Бібліографічний покажчик включає в себе: інформаційні джерела (книги, монографії, розділи монографій, навчальні видання, довідкові видання, статті з періодичних та наукових видань, автореферати дисертацій, дисертації, нормативні документи впродовж 2000-2019 рр. з актуальних питань розвитку виноробної промисловості, стандартизації, теорії, методики та практики виноробства, обладнання, охорони праці на виробництві. Покажчик розрахований на широке коло науковців, докторантів, аспірантів, викладачів, магістрантів, студентів та всіх, хто цікавиться даною темою. The bibliographic index includes: information sources (books, monographs, sections of monographs, educational editions, reference publications, articles from periodicals and scientific publications, dissertations, dissertations, normative documents during 2000-2019 on the topical issues of the development of the wine industry, standardization , theory, techniques and practices of winemaking, equipment, labor protection at work. The index is designed for a wide range of scientists, doctoral students, graduate students, faculty, graduate students, students and anyone interested in this topic.
Keywords: виноградарсько-виноробний комплекс; ринок вина; класифікація вина; viticulture and wine production complex; wine market; якість вина