Croquanter-техніка як сучасний метод молекулярної гастрономії - Пшенічнікова, Юлія; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна (My University, 2014)
В умовах високої конкурентної боротьби на ринку надання послуг харчування все більше закладів ресторанного господарства використовують нові розробки в харчовій технології задля залучення споживачів. Головним чином, широкого визнання набула молекулярна гастрономія, актуальність якої є безперечною, адже це сучасний стиль приготування страв, який передбачає використання різноманітних новітніх прийомів, серед яких і Croquanter-техніка - метод молекулярної гастрономії, що передбачає отримання хрустких листків (чіпсів), інгредієнтами яких є фрукти, овочі та йогурт.
Keywords: молекулярна гастрономія; ресторанне господарство; Croquanter-техніка; молекулярная гастрономия; Croquanter-техника; ресторанное хозяйство; molecular gastronomy; restaurant management; Croquanter-engineering; кафедра готельно-ресторанної справи