Пшенічнікова, ЮліяАрпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна2014-11-282014-11-282014Пшенічнікова, Ю. О. Croquanter-техніка як сучасний метод молекулярної гастрономії / Ю. О. Пшенічнікова, О. В. Арпуль // Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 642.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/18777В умовах високої конкурентної боротьби на ринку надання послуг харчування все більше закладів ресторанного господарства використовують нові розробки в харчовій технології задля залучення споживачів. Головним чином, широкого визнання набула молекулярна гастрономія, актуальність якої є безперечною, адже це сучасний стиль приготування страв, який передбачає використання різноманітних новітніх прийомів, серед яких і Croquanter-техніка - метод молекулярної гастрономії, що передбачає отримання хрустких листків (чіпсів), інгредієнтами яких є фрукти, овочі та йогурт.otherмолекулярна гастрономіяресторанне господарствоCroquanter-технікамолекулярная гастрономияCroquanter-техникаресторанное хозяйствоmolecular gastronomyrestaurant managementCroquanter-engineeringкафедра готельно-ресторанної справиCroquanter-техніка як сучасний метод молекулярної гастрономіїOther