Комплексний показник фінансової стійкості туристичного підприємства в автоматизації підтримки рішень - Івченко, Любов Олександрівна; Шліхта, Юлія Георгіївна (My University, 2017)
Пропонується засіб комплексної оцінки показника фінансової стійкості туристичного підприємства з використанням моделей вірогідності банкрутства і методів кваліметрії. The way of complex estimation of the financial stability index of a tourist enterprise using the probability models of bankruptcy and qualimetry methods is proposed.
Keywords: кафедра туристичного та готельного бізнесу; фінансова стійкість; моделі вірогідності банкрутства; кваліметрія; комплексний показник; financial stability; probability models of bankruptcy; qualimetry; complex indicator