Стасюк, Валерій Віталійович2024-07-152024-07-152024Стасюк, В. В. Дослідження впливу електрохімічно активованої води на активність амілолітичних ферментних препаратів на стадіях одержання замісу та сусла у технології етилового спирту : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Стасюк Валерій Віталійович ; наук. керівник Роман Григорович Кириленко. – Київ, 2024. – 77 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/44084ukкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробствагідроліз крохмалюферментний препаратα-амілазна здатністьглюкоамілазна здатністьелектрохімічно активована водаДослідження впливу електрохімічно активованої води на активність амілолітичних ферментних препаратів на стадіях одержання замісу та сусла у технології етилового спиртуOther