Бойко, Юрій Іванович2014-04-012014-04-012006Бойко, Ю. І. Дослідження процесу подрібнення зернових продуктів і розроблення нової конструкції кулькового подрібнювача : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Бойко Юрій Іванович ; НУХТ. - К., 2006. - 20 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/13569Дисертація на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук за спеціальністю 05.18.12 - процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв. – Національний університет харчових технологій Міністерства освіти і науки України, Київ, 2006. The dissertation for obtaining a Candidate of Technical Sciences degree in specialty 05.18.12 – Processes and equipment of food, microbiological and pharmaceutical manufactures. – National University of Food Technologies, Kyiv, 2006.зернова сировинаенерговитратикульковий подрібнювачконструктивні параметригранулометричний складconstructive parametersgranulometric contentgrain rawball grinderкафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництвДослідження процесу подрібнення зернових продуктів і розроблення нової конструкції кулькового подрібнювача