Федорук, Л.2014-09-032014-09-032014Федорук, Л. Удосконалення лінії виробництва морозива з метою розширення асортименту / Л. Федорук // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 2. – С. 116-117.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/16554Результати досліджень зародків пшениці дозволять підвищити якість готової продукції і зменшити тривалість фризерування. Research results wheat germ will improve quality of products and reduce the duration fryzeruvannya.uk-UKрозширення асортиментулінії виробництваморозивоdiversificationproduction lineice creamУдосконалення лінії виробництва морозива з метою розширення асортиментуOther