Мартинюк, Ольга РусланівнаБілько, Марина Володимирівна2016-06-222016-06-222016Мартинюк, Ольга. Дослідження впливу рас дріжджів на формування якості рожевих сухих виноматеріалів / Ольга Мартинюк, Марина Білько // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : 82 Міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів, 13–14 квітня 2016 р. – К. : НУХТ, 2016. - Ч. 1. - С. 249.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/23694Дослідження впливу рас дріжджів на хімічний склад та формування органолептичних показників якості рожевих сухих виноматеріалів; The influence of yeast races on the chemical composition and the formation of organoleptic quality dry pink wine.otherкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстварожеві сухі виноматеріалисуслобродінняpink wine materialsmashfermentationДослідження впливу рас дріжджів на формування якості рожевих сухих виноматеріалівOther