Дослідження впливу рас дріжджів на формування якості рожевих сухих виноматеріалів - Мартинюк, Ольга Русланівна; Білько, Марина Володимирівна (My University, 2016)
Дослідження впливу рас дріжджів на хімічний склад та формування органолептичних показників якості рожевих сухих виноматеріалів; The influence of yeast races on the chemical composition and the formation of organoleptic quality dry pink wine.
Keywords: кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства; рожеві сухі виноматеріали; сусло; бродіння; pink wine materials; mash; fermentation