Михалевич, Артур ПетровичГрек, Олена ВікторівнаТимчук, Алла Вікторівна2019-05-212019-05-212018Михалевич, А. Дослідження процесу осадження молочних білків соком Rheum / А. Михалевич, О. Грек, А. Тимчук // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : 84 Міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів, 2018 р. – К. : НУХТ, 2018. – Ч. 1. – С. 387.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/29260Рослинні інгредієнти широко використовуються в якості технологічних складових у виробничих процесах перероблення молока. Так, термокислотна коагуляція молочних білків може відбуватися під дією рослинних коагулянтів. Plant ingredients are widely used as technological components in milk processing processes. Thus, the thermoacid coagulation of milk proteins can occur under the action of plant coagulants.uk-UKосадженнясік Rheumмолочні білкиprecipitationmilk proteinsкафедра технології молока і молочних продуктівДослідження процесу осадження молочних білків соком RheumThesis