Кохан, Олена ОлександрівнаШевченко, Анна МиколаївнаЛавров, Олександр МихайловичСімакіна, Валентина СергіївнаКорнелюк, Ольга Олександрівна2013-09-232013-09-232009Пат. № 44607 Україна МПК A23G 3/00. Цукрова помада / Кохан (Гавва) О. О., Шевченко Г. М., Лавров О. М., Сімакіна В. С., Корнелюк О. О.; заявник та патентовласник Національний університет харчових технологій. – № u200904002, заявл. 23.04.09 ; опубл. 12.10.09, Бюл. № 19.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/9882Патент на корисну модель. Запропоновано рецептуру цукрової помади, що містить цукор, антикристалізатор, яка відрізняється тим, що в якості антикристалізатора використовують глюкозно-фруктозний сироп. Раціональне дозування глюкозно-фруктозного сиропу дозволяє збільшити термін зберігання цукерок на основі цукрової помади.otherцукрова помадаантикристалізаторглюкозно-фруктозний сироптермін зберіганнядозуванняsugar fondant massanticrystallizerglucose-fructose syrupshelf lifedoseкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівЦукрова помада (Патент на корисну модель № 44607)Other