Інструменти інтерактивної взаємодії в умовах дистанційного навчання у закладі вищої освіти - Соловйова, Юлія Євгеніївна (My University, 2023)
В умовах воєнного стану перед учасниками освітнього процесу особливо гостро постала проблема надання якісних освітніх послуг. Незважаючи на зовнішні загрози, маючи досвід дистанційного навчання під час карантинних обмежень, зумовлених пандемією Covid-19, українська вища школа не тільки продовжує освітній процес, але й адаптує і випробовує нові інтерактивні технології навчання.

Under martial law, participants in the educational process faced the problem of providing high-quality educational services. Despite external threats, having experience of distance learning during quarantine restrictions caused by the Covid-19 pandemic, the Ukrainian higher school not only continues the educational process, but also adapts and tests new interactive learning technologies.
Keywords: дистанційне навчання; інтерактивні технології навчання; заклад вищої освіти; distance learning; interactive learning technologies; institution of higher education; кафедра маркетингу