Тищенко, Іван В’ячеславовичЛевківська (Музика), Тетяна Миколаївна2018-05-172018-05-172018Тищенко, І. Особливості одержання напівфабрикатів з овочів / І. Тищенко, Т. М. Левківська // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 84 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 23-24 квітня. - Київ : НУХТ. – 2018. – Ч. 1. – С. 306.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/27446Встановлено оптимальні режими одержання частково зневоднених напівфабрикатів з овочів високої якості. Визначено можливість їх використання при виробництві перших та других обідніх страв.uk-UKморквагарбузбуряксушіннянапівфабрикатиcarrotspumpkinbeetsdryingsemi-finished productsкафедра технології консервуванняОсобливості одержання напівфабрикатів з овочівThesis