Особливості одержання напівфабрикатів з овочів - Тищенко, Іван В’ячеславович; Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна (My University, 2018)
Встановлено оптимальні режими одержання частково зневоднених напівфабрикатів з овочів високої якості. Визначено можливість їх використання при виробництві перших та других обідніх страв.
Keywords: морква; гарбуз; буряк; сушіння; напівфабрикати; carrots; pumpkin; beets; drying; semi-finished products; кафедра технології консервування