Сирна запіканка з підвищеною біологічною цінністю для харчування спортсменів - Сильчук, Тетяна Анатоліївна; Дочинець, Інга Вікторівна; Чернігівська, Катерина Євгенівна; Серікова, Аліна Романівна (My University, 2019)
Запропоновано спосіб створення сирної запіканки на основі комбінування сировини тваринного і рослинного походження. Обґрунтовано вибір рослинних збагачувачів та розроблений новий вид запіканки із підвищеним вмістом вітамінів, мінеральних речовин, які містяться в меді, волоських горіхах та кориці. Сирну запіканку з підвищеною біологічною цінністю можна рекомендувати для харчування спортсменівКлючові слова:кисломолочний сир, запіканка, харчування спортсменів. The method of creation of cheese casserole based on combining raw materials of animal and vegetable origin is offered. The choice of plant enrichers was substantiated and a new type of casserole with a high content of vitamins, minerals contained in honey, walnuts and cinnamon was developed. Cheese casserole with high biological value can be recommended for nutrition athletes
Keywords: кисломолочний сир; запіканка; харчування спортсменів; sour milk cheese; casserole; nutrition of athletes; кафедра готельно-ресторанної справи