Адаптація IT-технологій для туристичного маркетингу як інновація у продажах туристичного продукту - Протас, Андрій Ярославович (My University, 2015)
Найважливіша мета демонстрування товару полягає в тому, щоб на конкретному прикладі проілюструвати те, про що деколи говориться абстрактно. Коли покупці можуть впевнитися в правдивості тверджень продавця через опробовування, імовірність придбання товару значно зростає.
Keywords: інновації (туризм); туристичний маркетинг