Дудко, Іван Михайлович2023-04-252023-04-252023Дудко, І. М. Вивчення можливості використання гречаних пластівців в технології здобних виробів з впровадженням розроблених рекомендацій в проєкті хлібозаводу в м. Суми : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Дудко Іван Михайлович ; наук. керівник Володимир Миколайович Ковбаса. – Київ, 2023. – 134 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/40356otherтехнологічні властивостігречані пластівціхарчова цінністьбулка «Здобна гречана»піч Kymkaya-25technological propertiesbuckwheat flakesnutritional value"Buttery buckwheat" bunKymkaya-25 ovenкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівВивчення можливості використання гречаних пластівців в технології здобних виробів з впровадженням розроблених рекомендацій в проєкті хлібозаводу в м. СумиOther