Розробка математичної моделі процесу струменевої генерації плівки рідини - Криворотько, Володимир Михайлович; Ткачук, Ростислав Арсентійович; Ковальова, Наталія Ігорівна (My University, 2013)
Для експериментального і теоретичного досліджень теплообміну, а також фізичного розуміння процесу в першу чергу необхідно вивчити гідродинаміку процесу. В плівкових апаратах при дослідженні теплообміну і при інших дослідженнях встановлено, що на інтенсивність теплообміну впливають різні фактори (товщина плівки, швидкість її руху, густота зрошення, тепловий потік, різність температур, хвилеутворення на поверхні плівки і т. інше). For experimental and theoretical studies of heat transfer and physical understanding of the process is first necessary to study the hydrodynamics of the process. In the film apparatus in the study of heat transfer in other studies deter- established that the intensity of heat transfer is influenced by various factors (the film thickness, speed of movement, irrigation density, heat flow, riznist temperatures hvyleutvorennya on the film surface, and so on).
Keywords: апарат; струменева генерація плівки; поверхня нагрівання; коефіцієнт тепловіддачі; machine; inkjet generation film; surface heat; rate heat transfer; кафедра теоретичної механіки та ресурсоощадних технологій