Нові надходження № 2 (лютий): інформаційний бюлетень - Прокопенко, Ірина Миколаївна (My University, 2022)
Інформаційний бюлетень містить відомості про нові надходження видань, що надійшли до фонду науково-технічної бібліотеки у лютому 2022 року. Подано повний бібліографічний опис видань. Проінформовано про кількість примірників і місце знаходження видань у структурних підрозділах бібліотеки. Матеріал згруповано за розділами УДК, у межах розділу – за абеткою авторів або назв видань. Опис кожного видання містить дані поличного шифра, індекса УДК документа та місця збереження. Бюлетень адресовано науковцям, викладачам та студентам закладів вищої освіти. The information bulletin contains information about new arrivals of publications that arrived at the fund of the scientific and technical library in February 2022. A full bibliographic description of publications is provided. Informed about the number of copies and the location of the publications in the structural subdivisions of the library. The material is grouped by sections of the UDC, within the section - by the alphabet of authors or publication titles. The description of each edition contains information about the shelf cipher, the UDC index of the document and the place of storage. The bulletin is addressed to scientists, teachers and students of higher education institutions.
Keywords: нові надходження; книги; журнали; new incomings; books; magazine