Башта (Шеремет), Алла Олексіївна2016-09-212016-09-212016Башта, А. О. Отримання халви оздоровчого призначення, в тому числі для спецконтингентів / А. О. Башта // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 12-13 травня 2016 р. – К. : НУХТ, 2016. – С. 103-105.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/24086Останнім часом проблема відповідності якісного складу харчування, стану здоров’я і віку людини - одна з найбільш актуальних. Раціон харчування необхідно оптимізувати за рахунок розширення асортименту оздоровчих продуктів з підвищеною харчовою цінністю. Recently the problem of matching the quality of the food, health and age of the man - one of the most pressing. The diet should be optimized by expanding the range of health products with enhanced nutritional value.uk-UKкондитерські виробихалвахарчова цінністьспецконтингентconfectioneryhalvanutritional valuespecial contingentкафедра технології оздоровчих продуктівОтримання халви оздоровчого призначення, в тому числі для спецконтингентівOther