Кібернетична модель інноваційного процесу - Ганущак-Єфіменко, Людмила Михайлівна (My University, 2011)
У статті викладено результати досліджень у сфері розвитку інноваційної діяльності підприємств, запропоновано кібернетичну модель інноваційного процесу, яка заснована на тому, що знання, які створюються на будь-яких стадіях, вважаються товаром, тобто об'єктами інтелектуальної власності, що дозволяє при їх реалізації не лише компенсувати витрати на їх виробництво, але і забезпечити подальший розвиток. In the article the results of researches are expounded in the field of development of innovative activity of enterprises, the cybernetic model of innovative process, which is based on that knowledges which are created on any stages are considered a commodity, is offered, that ob''ektami of intellectual property, that allows during their realization not only to compensate charges on their production but also provide subsequent development.
Keywords: innovative development of the enterprise; інноваційний розвиток підприємства; інноваційний круг; кібернетичне моделювання; кафедра міжнародної економіки