Тесля, Ольга ДмитрівнаДробот, Віра ІванівнаФалендиш, Наталія ОлексіївнаГрегірчак, Наталія Миколаївна2012-03-072012-03-072008Порівняльна характеристика пресованих дріжджів різних торгових марок / О. Д. Тесля, В. І. Дробот, Н. О. Фалендиш, Н. М. Грегірчак // Наукові праці НУХТ. - 2008. - № 25, Ч.1. – С. 72-74.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/403Досліджено мікробіологічні та біотехнологічні характеристики пресованих дріжджів різних торгових марок вітчизняного виробництва.Microbiological and biotechnological descriptions of the pressed yeasts of different trade marks of domestic production have been searched.uk-UKдріжджіферментативна активністьбіотехнологічні властивостібродінняхлібyeastfermentative activitybiotechnological propertiesfermentationbreadкафедра біотехнології і мікробіологіїкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівПорівняльна характеристика пресованих дріжджів різних торгових марок