Сучасні вимоги до забезпечення безпечності кондитерських виробів - Олексієнко, Наталія Валентинівна (My University, 2018)
Проаналізовано безпечність борошняних кондитерських виробів. Доведено доцільність застосування системи забезпечення безпекою (НАССР). Розробка і впровадження систем забезпечення безпечності, заснованих на принципах НАССР, на сьогоднішній день є законодавчою вимогою, тобто обов'язковою умовою для всіх операторів ринку, які вводять продукцію в обіг. The safety of flour confectionery is analyzed. The feasibility of using a security system (HACCP) has been proved. The development and implementation of security systems based on the HACCP principles is today a legal requirement, ie a prerequisite for all market operators who bring products into circulation.
Keywords: безпечність; борошняні кондитерські вироби; НАССР; мікроорганізми; канцерогенні речовини; консерванти; safety; flour confectionery; microorganisms; carcinogenic substances; preservatives