Вплив тіньової економіки на економічне зростання - Соломка, Ольга Миколаївна; Карась, Даріна Миколаївна (My University, 2012)
Проаналізовано основні системні фактори значного рівня тінізації економіки України. Доведено, що в вплив тіньової економіки на економічне зростання не є однозначно деструктивним. The main factors of a large system of shadow economy in Ukraine are analyzed. It is proved that the effect of the shadow economy on economic growth is not uniquely destructive.
Keywords: економічне зростання; тіньова економіка; формальний сектор; shadow economy; economic growth; formal sector; кафедра економічної теорії