Керанчук, Тетяна Львівна2014-11-272014-11-272014Керанчук , Т. Л. Стратегічне планування як передумова ефективності функціонування підприємств в сфері готельного та ресторанного бізнесу / Т. Л. Керанчук // Проблеми економіки підприємств в сучасних умовах : матеріали Х-ї (Ювілейної) Міжнарод. наук.-практ. конф., присвяченої 130-річчю НУХТ, Київ, 23-24 травня 2014 р. : тези доп. – К. : НУХТ, 2014. – С. 18-20.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/18736uk-UKготельний бізнесресторанний бізнесстратегічне плануванняhospitalitystrategic planningrestaurant Businessкафедра економіки і праваСтратегічне планування як передумова ефективності функціонування підприємств в сфері готельного та ресторанного бізнесуThesis