Дзигар, Ольга ОлександрівнаОболкіна, Віра Іллівна2019-12-112019-12-112018Патент 127289 UA, МПК А23G 13/80 (2018.01) Спосіб виробництва крекеру «Лісовий подих» / Дзигар О. О., Оболкіна В. І. ; заявник Національний університет харчових технологій. – № u 201801685 ; заявл. 20.02.2018 ; опубл. 25.07.2018 ; Бюл. № 14, 2018 р.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/30529Деклараційний патент на корисну модель. Розроблено спосіб виробництва крекеру з використанням пряно-ароматичної фіто сировини та цистеїну. Спосіб виробництва крекеру «Лісовий подих» дозволяє одержати крекер з покращеними структурно-механічними властивостями тіста та готових виробів, отримати крекер з оригінальним пікантним смаком, покращеними органолептичними властивостями та подовженим терміном придатності до споживання (до 12 місяців). Utility model patent patent. A method for the production of crackers using spicy-aromatic phyto raw materials and cysteine was developed. The method of production of cracker "Forest Breath" allows to obtain a cracker with improved structural and mechanical properties of the dough and finished products, to obtain a cracker with original spicy taste, improved organoleptic properties and extended shelf life (up to 12 months).uk-UKгуньба сіннаборошняні кондитерські виробипряно-ароматична сировинакрекерцистеїнспосіб виробництваfenugreek hay feverflour confectioneryspice-aromatic raw materialscrackercysteinemode of productionкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівСпосіб виробництва крекеру «Лісовий подих» (Патент на корисну модель № 127289)Technical Report