Чагайда, Андрій ОлеговичСоколенко, Анатолій ІвановичБойко, Олексій Олегович2014-06-052014-06-052013Патент на на винахід № 104081, МПК (2013.01) C12P 7/06. Система низькотемпературного розварювання та оцукрювання замісу / А. О. Чагайда, А. І. Соколенко, О. О. Бойко; заявник – Національний університет харчових технологій. – № a201210540; заявл. 06.09.2012; опубл. 25.12.2013, Бюл. № 24.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/14838Система низькотемпературного розварювання та оцукрювання замісу складається з ємкості для приготування замісу, гостропарової контактної головки, апарата для термоферментативної обробки, вакуумоцукрювача, теплообмінника охолодження оцукреного замісу, насосів, термокомпресорa вторинної пари, трубопровoду вторинної пари і трубопроводів. A system for batch low temperature cooking and saccharification consists of a reservoir for batch preparation, direct steam contact head, an apparatus for thermofermentative processing, a vacuum saccharifier, a heat exchanger for cooling the saccharified batch, pumps, a thermocompressor of the secondary steam, a pipeline of the secondary steam, and pipelines.uk-UKнизькотемпературне розварюванняlow temperature cookingоцукрювання замісуbatch saccharificationприготування замісуbatch preparationкафедра теоретичної механіки та ресурсоощадних технологійкафедра готельно-ресторанної справикафедра мехатроніки та пакувальної технікиСистема низькотемпературного розварювання та оцукрювання замісу (Патент на винахід № 104081)Other