Кава-брейк - “їжа для розуму” - Кравчук, Наталія Миколаївна; Савченко, Валентин Валентинович (My University, 2015)
Їжа для розуму - інноваційне рішення з організації харчування, розроблене фаховими шеф-кухарями та дієтологами. У меню включено свіжі, добре збалансовані продукти, переважно місцевого походження, з низьким вмістом жиру і цукру: риба, хліб з цільного зерна, фрукти і овочі - все це підтримує стабільний рівень цукру в крові й дозволяє учасникам конференції побороти можливе хвилювання та зберігає високу концентрацію уваги.
Keywords: кава-брейк; інновації (готельно-ресторанний комплекс); кафедра технології харчування та ресторанного бізнесу