Забезпечення якості крохмалю при зберіганні та транспортуванні - Рубан, Анна Сергіївна; Шульга (Замура), Світлана Анатоліївна (My University, 2022)
Якість харчових продуктів визначається сукупністю характеристик, яка зумовлює їх придатність для задоволення певних потреб. Існує проблема погіршення якості крохмалю через умови його пакування, транспортування та зберігання.

The quality of food products is determined by a set of characteristics that determine their suitability for meeting certain needs. There is a problem of deterioration of the quality of starch due to the conditions of its packaging, transportation and storage.
Keywords: крохмаль; якість продукції; starch; product quality; кафедра технології цукру і підготовки води