Погляди на політику безпеки у програмах політичних партій на виборах - Буравченкова, Світлана Борисівна (My University, 2018)
Вибори 2012 р. до Верховної Ради України продемонстрували значне зацікавлення політичними партіями проблемою національної безпеки. Сучасні політологи небезпідставно стверджують, що безпекова тематика є однією з провідних у програмних документах більшості політичних партій України, що може опосередковано свідчити про підвищення ролі політичних партій у виробленні державної безпекової політики. The 2012 elections to the Verkhovna Rada of Ukraine demonstrated a significant interest of the political parties in the issue of national security. Modern political scientists are right to argue that security issues are one of the leading policy documents of most political parties in Ukraine, which may indirectly indicate an increase in the role of political parties in developing a state security policy.
Keywords: політична партія; виборча кампанія; національна безпека; political party; elections; national security; кафедра гуманітарних дисциплін