Аромамаркетинг в готельному бізнесі - Буднік, Володимир Сергійович (My University, 2015)
Дослідженароль аромамаркетингу в готельному бізнесі, основні принципи аромамаркетингу і його базові різновиди, їх зміст. Обгрунтовано необхідність впровадження аромамаркетингу в готельних підприємствах. Исследована роль аромамаркетинга в гостиничном бизнесе, основные принципы аромамаркетинга и его базовые разновидности, их содержание. Обоснована необходимость внедрения аромамаркетинга в гостиничных предприятиях. The role of aromarnarketing in the hotel business, the main principles of aromarnarketing and its basic varieties, their content are explored. The necessity of introduction aromamarketing in hotel enterprises is substantiated.
Keywords: сфера гостинності; конкурентні переваги; аромамаркетинг; competitive advantages; hospitality industry; aromamarketing; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції