Боднарчук, Оксана ВасилівнаШульга, Наталія МихайлівнаКігель, Наталя Федорівна2015-03-192015-03-192005Боднарчук, О. В. Утилізація вуглеводів під час виробництва сиру з використанням бакконцентрату «Темп» / О. В. Бондарчук, Н. М. Шульга, Н. Ф. Кігель // Нові технології та технічні рішення в харчовій та переробній промисловості: сьогодення і перспективи : матеріали ІХ міжнар. наук.-техн. конф. – К. : НУХТ, 2005. – 168 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/19768Наведено результати дослідження нарощування мікроорганізмів закваски при виробництві твердих сичужних сирів та утилізації лактози. The results of research of increase of microorganisms of ferment at the production of hard runnet cheeses and utilization of lactose are resulted.мікроорганізмиmicroorganismsутилізаціяutilizationлактозаlactoseбродінняfermentationкафедра біотехнології і мікробіологіїУтилізація вуглеводів під час виробництва сиру з використанням бакконцентрату «Темп»Thesis