Ковтун, Аліна ВолодимирівнаГубеня, Вячеслав Олександрович2016-10-042016-10-042013Ковтун, А. В. Використання ядра насіння соняшника у технології пісочного печива / А. В. Ковтун, В. О. Губеня // Здобутки, проблеми та перспективи розвитку готельно-ресторанного та туристичного бізнесу : матеріали ІІ-ї Всеукраїнської науково-практичної конференції, 29 жовтня 2013 р. – К.: НУХТ, 2013. – С. 117-118.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/24292Насіння соняшника містить значну кількість ненасичених жирних кислот, які під час термічної обробки зумовлюють швидке окиснення жиру. Включення до рецептури пісочного печива порошкоподібної овочевої сировини гальмує процес окиснення ліпідного комплексу. Sunflower seeds contain a significant amount of unsaturated fatty acids during heat treatment causing rapid oxidation of fat. The inclusion of the recipe shortbread powdered raw materials slows down the oxidation process of lipid complex.uk-UKкафедра готельно-ресторанної справипісочне печивоовочева сировинанасіння соняшникаВикористання ядра насіння соняшника у технології пісочного печиваOther