Плаксієнко, Вікторія ДмитрівнаПавлюченко, Олена Станіславівна2015-12-112015-12-112012Плаксієнко, В. Д. Екологічний менеджмент в готельному господарстві / В. Д. Плаксієнко, О. С. Павлюченко // Здобутки, проблеми та перспективи розвитку готельно-ресторанного та туристичного бізнесу : матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції, 29 - 30 жовтня 2012 р. – К.: НУХТ, 2012. – С. 40-41.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/21950В сучасних економічних умовах для деяких українських підприємств готельної галузі характерним є низька конкурентоспроможність, яка викликана певними об'єктивними і суб'єктивними причинами. Об'єктивними причинами є фактори зовнішнього середовища. Суб'єктивними причинами є внутрішні фактори, пов'язані із орієнтацією підприємства, системою менеджменту, системою постачання, виробництва та збуту, організаційною культурою тощо.кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїготельне господарствоконкурентоспроможністьекологічний менеджментhotel industrycompetitivenessenvironmental managementгостиничное хозяйствоконкурентоспособностьэкологический менеджментЕкологічний менеджмент в готельному господарствіOther