Федоренко (Миколів), Тетяна ІванівнаМиколів, Іван Михайлович2023-07-052023-07-052022Федоренко, Т. Технологічні особливості використання батату при виробництві дієтичних хлібних виробів / Т. Федоренко, І. Миколів // Здорове харчування від дитинства до довголіття: стан і перспективи : матеріали ІІ міжнародної міжгалузевої науково-практичної конференції, 24 листопада 2022 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2022. – С. 56-57https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/40991проаналізовано переваги використання бульб батату у виробництві дієтичних хлібних виробів.бульби бататуbatataдієтичні хлібні виробиdietary bread productsкафедра технології оздоровчих продуктів‎кафедра технологічного обладнання та комп′ютерних технологій проектування‎Технологічні особливості використання батату при виробництві дієтичних хлібних виробівThesis