Біохімічний склад анатомічних частин плодового тіла макроміцетів - Сімахіна, Галина Олександрівна; Гойко, Ірина Юріївна (My University, 2014)
Гриби за своїм біохімічним складом є досить цінним, порівняно з іншими харчовими продуктами, видом сировини з високим природним вмістом функціональних інгредієнтів.Thanks to their biochemical composition, mushrooms are very valuable kind of natural raw material, comparatively to other foodstuffs, containing the high amount of functional ingredients.
Keywords: гриби; плодове тіло; функціональні інгредієнти; mushrooms; carposome; functional ingredients; кафедра технології оздоровчих продуктів