Сімахіна, Галина ОлександрівнаГойко, Ірина Юріївна2014-06-272014-06-272014Сімахіна, Г. О. Біохімічний склад анатомічних частин плодового тіла макроміцетів / Г. О. Сімахіна, Н. О. Гойко // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки : технології, якість та безпека : матеріали міжнародної науково-практичної конференції, 22 - 23 травня 2014 р. / Національний університет харчових технологій ; Міністерство освіти і науки України — К. : НУХТ, 2014. – С. 107-108.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/15741Гриби за своїм біохімічним складом є досить цінним, порівняно з іншими харчовими продуктами, видом сировини з високим природним вмістом функціональних інгредієнтів.Thanks to their biochemical composition, mushrooms are very valuable kind of natural raw material, comparatively to other foodstuffs, containing the high amount of functional ingredients.uk-UKгрибиплодове тілофункціональні інгредієнтиmushroomscarposomefunctional ingredientsкафедра технології оздоровчих продуктівБіохімічний склад анатомічних частин плодового тіла макроміцетівOther