Математична компетентність фахівця економічного профілю як складник його професіограми - Листопад, Володимир Васильович (My University, 2014)
Основним засобом навчання математичної компетентності є контекстне навчання. Однією із характеристик компетентного навчання є його практико – орієнтована на спрямованість, яка містить научний потенціал для формування мотиваційно – ціннісного, когнітивного, діяльнісного та рефлексивного компонентів компетентності. The primary means of learning mathematical competence is contextual learning. One of the characteristics of a competent education is its practice - focused on orientation, which includes Scientific potential for formation of motivational - values, cognitive, active and reflective components of competence.
Keywords: контекстне навчання; складники; математична компетентність; професіограма; professiogram; contextual learning components; mathematical competence; кафедра вищої математики імені проф. Можара В. І.