Карпович, Юрій Олександрович2021-09-212021-09-212021Карпович, Ю. О. Вивчення способів підготовки гарбузового пюре з метою розробки технології булочних виробів та впровадження їх на хлібозаводі в м. Нікополь Дніпропетровської області : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Юрій Олександрович Карпович ; наук. керівник Анна Миколаївна Грищенко. – Київ, 2021. – 189 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/35436otherгарбузгарбузове пюребулочні виробихарчова цінністьβ-каротинрогаликикафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівВивчення способів підготовки гарбузового пюре з метою розробки технології булочних виробів та впровадження їх на хлібозаводі в м. Нікополь Дніпропетровської областіOther