Шевченко, Тетяна ПетрівнаПасічний, Василь МиколайовичХайдер, Аль-ХашиміІжевська, Діана Анатоліївна2014-08-052014-08-052014Хіміко-технологічні характеристики м'яса перепелів та перспективи його промислового використання / Т. П. Шевченко, В. М. Пасічний, А. -Х. Хайдер М., Д. А. Іжевська // Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м’ясної, олієжирової та молочної галузей : програма та матеріали третьої міжнародної науково-технічної конференції, 25-26 березня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 46-47https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/16292В останні роки одним з перспективних напрямків птахівництва, який розвивається у фермерських господарствах є розведення перепелів для отримання як м'яса так і яєчних продуктів. In recent years, one of the most promising areas of poultry, which is developed on farms are breeding quail to get as meat and egg products.otherперепелині яйцям'ясо перепелівперепелиquail eggsquail meatquailкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівХіміко-технологічні характеристики м'яса перепелів та перспективи його промислового використанняOther