Обладнання кондитерської галузі України – від зародження до індустріалізації 30-х років ХХст.: специфіка та основні тенденції - Коцюбанська, Ольга Олександрівна (My University, 2010)
У статті розглядається технічне устаткування кондитерської промисловості від зародження галузі до індустріалізації 30-х років. Окремий акцент зроблено на специфіці кондитерської промисловості та її обладнання. The paper is devoted to technical equipping of the confectionery industry from the beginning of this branch to the industrialization process of 30-th years. Also we accentuate the specific character of confectionery industry and it equipment.
Keywords: обладнання; історія техніки; сировина; промисловість; модернізація; технологія; equipment; history of technology; raw materials; manufacturing; modernization; technology; кафедра гуманітарних дисциплін