Коцюбанська, Ольга Олександрівна2014-04-152014-04-152010Коцюбанська, О. О. Обладнання кондитерської галузі України – від зародження до індустріалізації 30-х років ХХст.: специфіка та основні тенденції / О. О. Коцюбанська. // Питання історії науки і техніки. – Київ, 2010. – Вип. 2 (14) – С. 57-64.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/13958У статті розглядається технічне устаткування кондитерської промисловості від зародження галузі до індустріалізації 30-х років. Окремий акцент зроблено на специфіці кондитерської промисловості та її обладнання. The paper is devoted to technical equipping of the confectionery industry from the beginning of this branch to the industrialization process of 30-th years. Also we accentuate the specific character of confectionery industry and it equipment.otherобладнанняісторія технікисировинапромисловістьмодернізаціятехнологіяequipmenthistory of technologyraw materialsmanufacturingmodernizationtechnologyкафедра гуманітарних дисциплінОбладнання кондитерської галузі України – від зародження до індустріалізації 30-х років ХХст.: специфіка та основні тенденціїArticle